Születésnap

Minden évforduló nagy eseménynek számít, pláne ha a csemete életkora  ugrik egy évet. Különleges dolog ez a gyerkőcnek és a szülőknek is, amit általában meg is kell ünnepelni, megosztani barátokkal és családtagokkal. 

Egyedi meghívóink már a kézhezvételnél sejtetik, hogy egy igazán különleges szülinapi partira leszünk hivatalosak. Kis hercegnők és hős lovagok egyaránt találnak nekik tetszőt, amivel igazán különleges módon invitálhatják meg a barátokat.

A szülinapi meghívó szettek ára 690 Ft/szett

A meghívókhoz selyem fényű borítékot adunk ajándékba!

Cirkuszos fényképes szülinapi meghívó
Farmos fényképes szülinapi meghívó
Munkagépes szülinapi meghívó
Hercegnős szülinapi meghívó szett
Hőlégballonos szülinapi meghívó szett
Balerinás szülinapi meghívó szett
Mágikus szülinapi szett
Unikornisos szülinapi szett
Tengerész szülinapi meghívó
Tortás szülinapi szett
Bébi unikornis meghívó szett
Szörnyikés meghívó szett

Party dekoráció

Nem csak az invitálást, de a szülinapi party dekorációját is ránk bízhatod!

Megrendelés

Kérlek írd meg a választott grafika fantázianevét is.

Miért válassz minket?

1. Egyediség:

Minden meghívónk egyedi tervezésű, gyermeked személyiségét és érdeklődését tükrözi. Nem találsz két azonos meghívót nálunk!

2. Minőség:

Meghívóink kiváló minőségű anyagokból készülnek, így hosszú ideig megőrzik szépségüket. Minden részlet kidolgozott és gondosan elkészített.

3. Gyors szállítás:

Nem akarjuk, hogy hosszú ideig várj az elkészült meghívókra. Gyors és megbízható szállítást biztosítunk, hogy időben kézben tarthasd őket.

Válaszd Ki A Kedvenced!

Nézz körül weboldalunkon, és válassz a számos stílus és témavariáció közül! Legyen szó szuperhősökről, hercegnőkről, állatokról vagy akár saját témádról, nálunk megtalálod a tökéletes meghívót.

Hogyan Rendelj?

Rendelj egyszerűen űrlapunkon keresztül, és személyre szabjuk a meghívót gyermeked nevével és a rendezvény részleteivel. Gyorsan és egyszerűen elkészítjük a meghívót, és gyorsan szállítjuk otthonodba.

Ne hagyd, hogy a születésnapi meghívók unalmasak legyenek! Válassz termékeink közül, és tegyüt együtt felejthetetlenné gyermeked közelgő ünnepét!

Ha bővebb tájékoztatást szeretnél a meghívóinkról, vagy kérdéseid vannak, ne habozz kapcsolatba lépni velünk. Várjuk érdeklődésedet, és örömmel segítünk a tökéletes meghívóban!