Levél a Mikulásnak

“Kedves Mikulás! 

Várunk Téged, majd el ne felejts hozzánk is jönni!…” 

Ezek voltak a 4 éves lányom szavai, amikor elkezdte diktálni nekem élete első levelét a Mikulásnak.
Persze a kedves kis invitálás után jött a szép lista a magától mozgó hintón át a rózsaszín hajóig, én pedig nem győztem körmölni a mondatokat, olyan gyorsasággal készült a kis fejében máris meglévő levél. Őszintén szólva, nem csináltam nagy felhajtást a dologból, mivel nem gondoltam volna, hogy ennyi idősen már komplett fogalmazással lát el csemetém. Csak fogtam egy üres lapot, cseppem leült mellém, aztán nosza, írjunk a Mikunak.


Bánom. 
Akár az első, akár a sokadik üzenetet jegyzi fel az ember lánya a szakállas öregúr számára, mindegyiket egy csöppnyi csodává kellene varázsolni a gyereknek. Gyertyafény, különleges papír, színes boríték, egy bögre meleg kakaó, összebújni, aztán fogalmazni. 

Ezért is készültek el az INGYENESEN LETÖLTHETŐ levelek.


Nem kell mást tenned, mint: 

  • letölteni
  • kinyomtatni
  • együtt megfogalmazni

És persze ne felejtsd el a meleg kakaót sem! 😉

Én azóta már (a tőlem telhető) gyöngybetűkkel átírtam a levelet a lányom által választott “Télapós lap”-ra. Jövőre pedig már alapból ezt készítem be, amikor újból neki ülünk, hogy az Északi sark postásai szállítmánnyal gazdagodjanak. 😉 

Ne felejtsd el, a legszebb és örök ajándék maga az együtt töltött idő! Így a mi Mikulás csomagunkból sem fog hiányozni idén sem a mesebeli adventi kártyaszett, benne csupa olyan ötlettel, melyek megvalósítása közben garantált a jókedv. 

Karácsonyi ajándékot keresel? Nézz szét itt is!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük