Ezerrel dübörög az iskola, a lurkók már a második hetet tapossák a suliban, most még lelkes reggeli kelésekkel.

Kicsit nehéz visszaszokni a hétköznapokba, felvenni egy újabb sulis menetrendet főleg, hogy a középső utód is iskolás lett, így már csak a legkisebb marad itthon velem oviban.

Elég nehéz összehangolnom a dolgokat, mert meglehetősen aktív iskolába járunk, ahol nem csak a gyerekeket mozgatják meg kellőképpen.

Loggisztikába is bele kell még szoknom, így úgy gondoltam, ha már nekem szükségem van rá, akkor csak akad még Mami, akinek segíthetek egy heti tervezővel.

Ez az ötlet akkor született meg a fejemben, amikor a lelkes elsős közölte velem, hogy holnap lovaglás a suliban. Majd mikor Apukája feltette a buszra a csoporttal, buzgón integetett és megkönyebbülten felsóhajtott, akkor… Na akkor csörrent a telefon egy pánikbaesett tanítónénitől, hogy mégis hol az első közös gyerekünk, akinek már a padban kellene lábatlógatni…

Szóval meló előtt 10 perccel száguldás a tanyára, majd ki a suliba a város két végéből. Izgalmas volt. Apának legalábbis, mert én a dacoló majdnemnéggyel szenvedtem itthon. 🙂

Na de, tuuudom, hogy ez csakis velünk történhet meg, de azért bízom benne, hogy Nektek is jól jöhet. 😛

A tervező A4 méretű . Nyomtasd ki, majd lamináld!

Annyi szín, ahány gyerek (esetünkben: lila-zöld-lózsasín). Az alkoholos filcek szuperül működnek a laminált lapon, és alkohol tartalmú folyadékkal nyom nélkül letörölhetőek.

Kérem az ingyenes heti tervezőt!

Azért bízom benne, hogy Nektek is van pár vicces sulis sztori a tarsolyotokban, amit itt, vagy a Facebook oldalunkon nem restelltek megosztani.

Eddig megjelent letölthető tartalmainkat itt találod!

Suületési poszterek


Kattints ide

Keresztelő meghívók


Kattints ide

Keresztszülő felkérők


Kattints ide

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük