Három éve készülök december elsejétől a karácsonyra.

Neeem, nem az a fajta vagyok, aki októberben már fát állít, és karácsonyi pulcsit aggat a gyerekre.

Viszont tudom, hogy jobb elkerülni a zűrzavart. Engem kifejezetten frusztrál a tömeg, a kapkodás (vagyis amikor más csinálja körülöttem, és nem tudok tőle kapkodni XD), ezért 3 éve van egy jól bevált rendszerem, amitől viszonylag nyugalomban “vészelem” át ezt az időszakot, annak ellenére, hogy én a mindent elfelejtek-utolsó pillanatos-patópálné vagyok.

Szóval elkészítettem az én karácsonyi tervezőmet, ami nem túl bonyolult, de nekem teljesen bevált.

Az ajándékokat még október-november környékén begyűjtöm, azért is, mert 3 db téli gyerekem van, így a szülinapi ajándékkal már a karácsonyit is megveszem. Szóval maximum a csomagolás miatt kell aggódnom, de nem szivatom magam kerek, amőba vagy bármilyen más formájú ajándékkal, ami nem doboz. Doboz legyen, az a szép. Ha nincs dobozban, nem érdekel. 🙂 Elég sok defektem van, nemde?

Lényeg a lényeg, hogy remélem Nektek is hasonlóan segít majd a szervezettebb Ünnepben.
A jegyzetekből ajánlatos több példányt nyomtatni, mert ugye MINDIG kell még valami, ami nincs, lemaradt, vagy csak úgy csecse.

És drága feleségek, anyukák, nagymamák!
Csak nyugalom, nincs olyan elsózott töltött káposzta vagy betonkemény bejgli, amit ebben az időszakban ne enne meg a szeretettől túlcsorduló szívű apraja és nagyja.

Még nem tudod, mivel lepd meg a nagyit, barátaidat vagy csak magad? Nézz szét a karácsonyi menüben.

Ha pedig még nem játszottál velünk, akkor november 25-ig még van esélyed, hogy tiéd legyen egy szuper állványos asztali kártyanaptár .

A részletekért katt ide!

by Bea

2 thoughts on “Ingyenesen letölthető karácsonyi tervező”

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük